Bezorgadres

Bezorgadres
Je kunt jouw bestelling gratis afhalen in een filiaal naar keuze, of jouw bestelling op laten sturen naar een gewenst adres. Dit kan een thuisadres zijn, maar ook het adres van je werk. Haal je jouw bestelling liever op bij een PostNL punt? Ook dat is mogelijk, kies jouw gewenste bezorgadres tijdens de bestelproces.
 

Overige vragen rondom bezorging:

Wat zijn de bezorgkosten?
Je kan er voor kiezen om je bestelling gratis op te halen in één van onze winkels. Voor €3,95 wordt je bestelling thuisbezorgd of op een ander door jou opgegeven afleveradres. Indien je voor €75 of meer bestelt zijn de bezorgkosten gratis. Let op: Indien je bestelling na retourzending onder de €75 uitkomt, worden er alsnog €3,95 verzendkosten in rekening gebracht.
 
Wat zijn de levertijden?
We doen zorgvuldig ons best om je bestelling zo snel mogelijk bij je af te leveren. Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, is dezelfde dag nog verzonden. Na inloggen kan je onder ‘Mijn bestelling’ je bestelling volgen. Zodra je bestelling wordt verzonden vanaf ons magazijn ontvang je een e-mailtje van PostNL waarmee je je bestelling kan volgen.
 
Kan ik een bestelling naar een ander adres laten versturen?
Jazeker, je kan tijdens het bestelproces een ander afleveradres opgeven. Bijvoorbeeld je werkadres.
 
Ik wil niet dat mijn pakket bij de buren wordt afgeleverd. Kan ik dit aangeven?
Ja, tijdens het bestelproces in de webshop kun je dit aangeven.
 
Kan ik het pakket laten afleveren op een PostNL afhaalpunt?
Ja, geen probleem. Hier worden geen extra kosten voor gerekend. Kies bij de aflevermethode voor de optie “afhalen op PostNL afhaallocatie”. 
 
Kan iemand anders mijn pakket ophalen op het postkantoor?
Nee, helaas is dit niet mogelijk. Om er zeker van te zijn dat de bestelling bij de juiste persoon aankomt wordt er op het postkantoor gevraagd naar je identiteitsbewijs (geldig paspoort, rijbewijs of identiteitskaart).
 
Waar kan ik de status van mijn bestelling zien?
Na inloggen kun je onder ‘Bestelhistorie’ jouw bestelling volgen. Klik hiervoor op ‘Track en Trace’ om te zien waar jouw pakket zich bevindt.
 
Bezorgen jullie ook in het buitenland?
Woon je buiten Nederland en wil je graag iets bij ons bestellen? Dat kan!
Wij versturen naast Nederland ook naar Belgie, Duitsland, Luxemburg, Frankrijk, Zwitsersland en Canada. De verzendkosten hiervoor bedragen:
Land Verzendkosten
België €4,95
Luxemburg €4,95
Duitsland €7,95
Frankrijk €7,95
Zwitsersland €7,95
Canada €15,95
Verenigde Staten ...

Mocht je een bestelling willen ontvangen in een ander land dan hierboven genoemd, neem dan contact op met onze klantenservice via klantenservice@collegestyle.nl.