Beste bezoeker,

Fijn dat u belangstelling heeft voor onze webshop! Op zondag zijn wij echter altijd gesloten. We beschouwen de zondag vanuit onze christelijke geloofsovertuiging als rustdag waarop we geen commerciële activiteiten verrichten. U bent daarom van maandag tot en met zaterdag van harte welkom op onze webshop.

Graag tot ziens!

Team College Style

Klachten

Klachten
Heb je een klacht? Meldt het ons!
Stuur je klacht per email door naar klantenservice@collegestyle.nl. Vergeet niet, indien van toepassing, om hier een ordernummer aan toe te voegen. Vervolgens ontvang je binnen drie werkdagen een reactie van ons.

Heb je een klacht over een artikel? Voeg dan een aantal foto's toe waarop de klacht goed zichtbaar is, samen met een korte omschrijving.
 

Contactgegevens:

Bellen:
Wil je graag iemand van onze klantenservice telefonisch spreken? Voor vragen zijn wij telefonisch op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur via 035 767 66 44

E-mail:
Je kunt jouw vraag ook per e-mail stellen via klantenservice@collegestyle.nl. Als je reeds iets besteld hebt, vermeld dan ook graag het ordernummer in de e-mail. Je ontvangt doorgaans een reactie binnen  3 werkdagen.