Alle veelgestelde vragen

Kan ik een onlangs geplaatste bestelling wijzigen of annuleren?
Het is niet mogelijk om een bestelling te wijzigen of annuleren.

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?
Heb je een bestelling geplaatst op werkdagen voor 13:00 uur, dan streven wij er naar om deze nog dezelfde dag te versturen naar het door jou opgegeven adres.

Bestel je na 15:00 uur of in het weekend, dan kun je jouw bestelling over het algemeen binnen 2 werkdagen verwachten. Zodra jouw bestelling ons magazijn verlaat, ontvang je van ons een verzendbevestiging.

Kan ik een cadeaubon retourneren?
Een cadeaubon kan niet geretourneerd worden. Deze is een jaar geldig en kan ingeleverd worden bij iedere aankoop in een van onze filialen.
 
Waar kan ik mijn retourbon vinden?
De retourbon wordt mee verzonden met uw verzendbevestiging per mail.


Ik ben mijn retour- en/of pakbon kwijt en ik wil retourneren. Wat moet ik doen?
Indien u een account heeft kunt een nieuw retourformulier printen via de bestelhistorie als je inlogt op de webshop.
 
Waar moet ik het pakket naar terugsturen?
Je kunt het pakket retourneren naar:
 

SAS Online B.V
T.a.v. College Style
Flevolaan 19B        
1382JX Weesp
Nederland

Let op: je bent zelf verantwoordelijk voor de correcte aflevering, bewaar zelf altijd het verzendbewijs.

Moeten de artikelen in de originele verpakking geretourneerd worden?
Dit heeft onze voorkeur, om beschadigingen te voorkomen. Als je deze niet meer hebt, zorg er dan in ieder geval voor dat de artikelen dusdanig verpakt en verstuurd worden dat ze niet beschadigen. Uiteraard dient de kleding ongedragen en voorzien van de aangehechte prijslabels te worden geretourneerd.
 
Kan mijn retourzending ook worden opgehaald?
Nee, het is alleen mogelijk om een bestelling te retourneren via het PostNL servicepunt of het postkantoor. Retourneren in een van de College Style filialen is ook mogelijk en daarnaast geheel gratis.
 
Krijg ik mijn verzendkosten vergoed als ik de gehele bestelling retourneer?
Ja, je krijgt de verzendkosten vergoed als je de gehele bestelling retourneert.
 
Kan ik mijn gedane bestelling herroepen?
Ja, dat kan binnen 30 dagen nadat je de bestelling hebt ontvangen. Dit kan via een ondubbelzinnige verklaring aan ons, bijvoorbeeld via het herroepingsformulier. Deze vindt je in de email met de bevestiging van jouw bestelling. Ook kun je dit formulier vinden op onze website bij ‘mijn account’. Het volledig ingevulde formulier kun je sturen naar klantenservice@collegestyle.nl. We zullen deze ontbinding per mail aan je bevestigen. Binnen 30 dagen na ontbinding dien je de bestelling aan ons te retourneren. Het geld zullen we uiterlijk 7 dagen na ontbinding terugstorten op jouw rekening of creditcard.

Zijn er kosten verbonden aan het retourneren van mijn bestelling?
Het terugsturen van de bestelling is voor eigen rekening. Je bent vrij om te kiezen via welke aanbieder je de bestelling verstuurt. Vergeet niet je afgiftebewijs te bewaren totdat je retour is verwerkt.

Let op: retourneren in
één van onze filialen is gratis.

Wanneer krijg ik mijn geld teruggestort van mijn retour gestuurde artikelen?
Je ontvangt uiterlijk binnen 7 werkdagen na je retourmelding/herroeping het aankoopbedrag terug op je rekening of creditcard. De verzendkosten worden alleen vergoed als je de gehele bestelling retourneert
.