Beste bezoeker,

Fijn dat u belangstelling heeft voor onze webshop! Op zondag zijn wij echter altijd gesloten. We beschouwen de zondag vanuit onze christelijke geloofsovertuiging als rustdag waarop we geen commerciële activiteiten verrichten. U bent daarom van maandag tot en met zaterdag van harte welkom op onze webshop.

Graag tot ziens!

Team College Style

Bescherming persoonsgegevens

Bescherming persoonsgegevens

Al je gegevens worden vertrouwelijk en beveiligd opgeslagen op onze beveiligde server. College Style houdt zich aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP).
 
Het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP) ziet er persoonlijk op toe dat persoonsgegevens zorgvuldig worden gebruikt en jouw privacy ook in de toekomst gewaarborgd blijft. 


Recht op inzage

Als betrokkene heb je het recht om inzage te verzoeken in jouw gegevens en het gebruik daarvan door College Style. Als betrokkene kun je bij de organisatie vragen of je persoonsgegevens worden gebruikt. Als dat het geval blijkt te zijn, geeft de organisatie je binnen vier weken een overzicht.
 

Recht op correctie

Op basis van de inzage in je gegevens kun je de organisatie verzoeken de gegevens te verbeteren, aan te vullen, te verwijderen of af te schermen. Dat kan als de gegevens die gebruikt worden door de organisatie feitelijk onjuist, onvolledig of niet ter zake dienend zijn voor het doel of de doeleinden van de verwerking