Bloomings

Betaalbaar BLOOMINGS
BLOOMINGS is een Europees modemerk voor vrouwen, die smaakvol hun favoriete basics combineren met lifestyle mode. Deze elegante en zelfverzekerde vrouw, leeftijdloos in haar doen en laten, staat volop in het leven en kleedt zich hier naar. Het juiste gevoel is belangrijk, zodat zij zich comfortabel en zeker voelt en dit ook zal uitstralen. BLOOMINGS deelt die mening door met deze gedachten onze collecties te creëren, maar ook betaalbaar moeten blijven. 

Op het hoofdkantoor  te Amsterdam, werkt het designteam constant aan de BLOOMINGS collecties. Actuele styles, om je iedere dag lekker in te voelen met het accent op brei en jerseys. Zorgvuldig worden die garens en doeken uitgezocht, welke aan onze kwaliteit standaard kunnen voldoen en zorgen we ervoor dat elk model een excellente pasvorm heeft. Onze kleding, wordt voornamelijk gemaakt uit natuurlijke materialen en verkocht in basis maar ook in actuele trend kleuren. 
In de afgelopen jaren is BLOOMINGS  uitgegroeid tot een populair merk in Europa en breidt op dit moment haar collecties uit met nieuwe kwaliteiten en modellen. De collecties worden verkocht in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Scandinavië, vanuit meer dan 500 verkooppunten.

Bloomings is exclusief verkrijgbaar in Oud Beijerland, Barneveld, Rhenen, Kampen en Kootwijk. 
Terug