Retouren & Ruilen

Is je bestelling niet helemaal naar wens?

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Alleen bij retourneren van de volledige aankoop heeft u recht op creditering van de verzendkosten.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via klantenservice@collegestyle.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Artikelen die gekocht worden in de webwinkel mogen niet geretourneerd worden in de winkel. In de winkel aangekochte producten mogen alleen in de winkels teruggebracht worden en niet via ons online retouradres. Ook gelden voor artikelen aangekocht in onze winkels andere retourvoorwaarden. Bij gebruik van het herroepingsrecht worden aanvullende overeenkomsten van rechtswege ontbonden.

Graag ontvangen wij de artikelen ongedragen en voorzien van het originele prijskaartje retour. Het retourneren van artikelen is op eigen kosten. 

Retourvoorwaarden voor aangekochte artikelen in een van onze winkels: retourneren (tegoedbon) of ruilen binnen 8 dagen met originele kassabon en artikelen voorzien van aangehechte prijskaartjes. Wij geven geld terug in de vorm van een tegoedbon.

Cadeau/gratis artikel ontvangen
Als er een actie is, dat je een cadeau ontvangt bij een minimale bestelwaarde dan dien je dit cadeau ook terug te sturen als je de bestelde artikelen retourneert. Hetzelfde geldt voor acties waarbij je een gratis artikel ontvangt bij aankoop van een bepaald product. Met het retourneren vervalt het recht op dit cadeau/gratis artikel. 

LET OP: Wanneer je een bestelling met cadeau/gratis product retour stuurt, ontvangen wij graag een mail hiervan met je pakbon nummer. Deze retourmail mag gestuurd worden naar: klantenservice@collegestyle.nl. Dit i.v.m. het verwerken van het gratis product en de terugbetaling. 

Zorg ervoor dat de artikelen goed verpakt worden verzonden en dat je een bewijs van verzending ontvangt. Met dit bewijs is de zending te traceren. Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor vermiste zendingen die aan ons zijn gericht.

Retouradres: 
SAS Online B.V
College Style Retouren
Rijnkade 186
1382 GT Weesp

Artikelen ruilen

Het is niet mogelijk om via de webshop een artikel om te ruilen. Wanneer je een artikel wilt ruilen, moet je het gewenste product opnieuw bestellen en het product wat niet naar tevredenheid is of niet past via onze normale retourprocedure terugsturen. 

Heb je nog vragen? Check dan even onze veelgestelde vragen pagina. Mocht je ook hier geen antwoord kunnen vinden, dan kun je ons mailen naar klantenservice@collegestyle.nl. We helpen je graag!

Je bent succesvol ingeschreven!
Deze e-mail is al geregistreerd
ico-collapse
0
Recent bekeken
ic-cross-line-top
Top
ic-expand
ic-cross-line-top