Het is niet mogelijk om een bestelling te wijzigen of annuleren.
Heb je een bestelling geplaatst op werkdagen voor 13:00 uur, dan streven wij er naar om deze nog dezelfde dag te versturen naar het door jou opgegeven adres.

Bestel je na 13:00 uur of in het weekend, dan kun je jouw bestelling over het algemeen binnen 2 werkdagen verwachten. Tijdens drukke periodes (sale, black friday etc.) kan het zijn dat het wat langer duurt. Op tijd bestellen is dan aanbevolen. Zodra jouw bestelling ons magazijn verlaat, ontvang je van ons een verzendbevestiging per mail. In de bijlage zit tevens het retourformulier (mocht dit nodig zijn).
Indien u een account heeft kunt een nieuw retourformulier printen via de bestelhistorie als je inlogt op de webshop.
Je kunt het pakket retourneren naar:

SAS Online B.V
College Style Retouren
Rijnkade 186
1382 GT Weesp

Let op: je bent zelf verantwoordelijk voor de correcte aflevering, bewaar zelf altijd het verzendbewijs.
Dit heeft onze voorkeur, om beschadigingen te voorkomen. Als je deze niet meer hebt, zorg er dan in ieder geval voor dat de artikelen dusdanig verpakt en verstuurd worden dat ze niet beschadigen. Uiteraard dient de kleding ongedragen en voorzien van de aangehechte prijslabels te worden geretourneerd.
Nee, het is alleen mogelijk om een bestelling te retourneren via het PostNL servicepunt of het postkantoor.
Ja, dat kan binnen 14 dagen nadat je de bestelling hebt ontvangen. Dit kan via een ondubbelzinnige verklaring aan ons, bijvoorbeeld via het herroepingsformulier. Deze vind je in de email met de bevestiging van jouw bestelling. (Let op! Het kan voorkomen dat deze mail in je spam terecht komt.) Ook kun je dit formulier vinden op onze website bij ‘mijn account’. Het volledig ingevulde formulier kun je sturen naar klantenservice@collegestyle.nl. We zullen deze ontbinding per mail aan je bevestigen. Binnen 14 dagen na ontbinding dien je de bestelling aan ons te retourneren. Het geld zullen we uiterlijk 14 dagen na ontvangst aan je terugstorten op jouw rekening of creditcard.
Het terugsturen van de bestelling is voor eigen rekening. Vergeet niet je afgiftebewijs te bewaren totdat je retour is verwerkt.

Je ontvangt uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst je aankoopbedrag terug op je rekening of creditcard.
Nee. Artikelen die gekocht worden in de webwinkel mogen niet geretourneerd worden in de winkel. In de winkel aangekochte producten mogen alleen in de winkels teruggebracht worden en niet via ons online retouradres.
Je bent succesvol ingeschreven!
Deze e-mail is al geregistreerd
ico-collapse
0
Recent bekeken
ic-cross-line-top
Top
ic-expand
ic-cross-line-top